Sponsor worden? Klik hier!

Fotoalbum

'Future Galaxy' thema Make-up Awards 2013!

Nieuws » 'Future Galaxy' thema Make-up Awards 2013!
26-02-2013

Het thema van de Make-up Award 2013 is ‘Future Galaxy’.
Future Galaxy: Een expressieve trendmake-up die een brug slaat tussen het heden en de toekomst en de geheimen van het heelal blootlegt. De make-up mag uitdrukkelijk géén grimecomponenten bevatten (zoals oortjes en neuzen) en moet het model mooi en mysterieus maken. Om dat nog eens extra te benadrukken zal het podium met behulp van lichteffecten een futuristische look krijgen!

Maak jij met deze make-up een statement voor de toekomst? Voor de voorbereiding krijg je in de backstage een uur de tijd en nog eens een uur werktijd op het podium.

De wedstrijd om de Make-up Award 2013 is een fotowedstrijd voor visagisten en make-up artists, die worden uitgedaagd op het gebied van creativiteit, professionaliteit en perfectie. Aan de hand van een thema kunnen visagisten zijn of haar creatie inzenden. Organisator van de wedstrijd, de Stichting Foundation, nomineert samen met haar sponsoren 10 inzendingen. Deze 10 finalisten maken de ingezonden creatie op 22 september tijdens de finale van de Make-up Awards live op het podium. Een vakkundige jury beoordeelt die dag de creaties en de werkwijze van de visagist. Ook wordt gelet op hygiëne, techniek, interpretatie van het thema, styling en de totaalpresentatie. Aandacht, spanning, werken onder druk, je niveau bewijzen en laten zien wat je kunt als anderen naar je kijken, is de uitdaging bij de Make-up Award 2013.

De winnaar van de Make-up Award 2013 wint fantastische prijzen, eeuwige roem en erg veel publiciteit. Daarnaast zal de winnaar van de Make-up Award 2013 Nederland vertegenwoordigen tijdens de International Make-up Championship in Düsseldorf!

Iedereen kan zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de wedstrijd.
 


Reageren




Webdesign by RETO© 2015 De Nederlandse Make-up Awards